General

10 botte fouten mannen duwen van een vrouw in de handen van andere mensen

Mistaken alles — dit is normaal. Maar er zijn fouten in de lengte in het leven, we herhalen en herhalen en herhalen dezelfde fouten constant, we nemen deze overval jarenlang.

Misschien een masochistische man en hij houdt van constant in de crisis van relaties, om het zelf te doen? Weet niet.

Of dit is een kwestie van bewusteloosheid, goed, dan is het tijd om wakker te worden en te stoppen met het maken van fouten in relaties.

Wanneer mensen echt van elkaar houden, zullen ze alle tests

van hun leven kunnen passeren. Maar het is tegelijkertijd wenselijk, niet toestaan ​​dat zeer duidelijke fouten die het waarschijnlijk elke persoon in relaties maken.

En het ergste is dat veel mensen met deze fouten wonen, waardoor ze deel uitmaken van hun relatie en een deel van hun leven.

Onaantrekkelijk

Nepry, overtollig vet, geur door mond, lethargie — Bruto fout! Vrouw wil naast hem zien, niet alleen een sterke, maar ook een aantrekkelijke man.

Onoplettendheid voor het uiterlijk van een vrouw

Ze probeert je perfect naar je te kijken, dus kijk voorzichtig naar haar, ze verandert het kapsel, haarkleur, koopt nieuwe kleding, en je kijkt er doorheen en je merkt het niet. Voor een vrouw is dit hetzelfde als voor je om een ​​prachtige reparatie met je eigen handen in de slaapkamer te maken, maar ze merkte het gewoon niet op. Bewust?

Geen doel in het leven

Als je bestaat, net als een huis-huiswerk, ziet je vrouw geen potentieel in jou. En een man zonder potentieel — Dit is een oude man. En hoe oud ben je?

Vleierij

Als je vrouw je volledig begint, en je zegt dat je het leuk vindt om niet beledigd te zijn, dan zal je met de tijd spijt van je woorden. En dood de schoonheid van je vrouw. Dus wees wreed, maar eerlijk.

Maak haar niet mooi

Voor vrouwen, haar schoonheid, het is net als je macht, geld, status, auto, carrière en zelfrespect in één fles. Het is erg belangrijk voor haar, dus veel geld om het te scheuren, kleden haar, versieren, doe het beter, mooier! Doe dit niet of spijt helemaal — Mustral-fout in relaties!

Jij bent de eigenaar van allemaal behalve je relatie

De gastvrouw is hier — Als ze dat zegt, dus voor de relatie is het noodzakelijk dat iets belangrijk is voor een relatie, het betekent dat het is. Ruzie maken — Dit is fout.

Zachtheid

Als kamagra je zachter begint te worden, wordt het natuurlijk moeilijker. En ze zal je verduidelijken, en je stopt met respecteren van jou. Vergeet daarom niet dat je een man bent en moeilijk bent als een rots.

Stop in ontwikkeling

Zeer belangrijke regel — Je ontwikkelt zich — Het ontwikkelt zich en zij. Als je het wilt ontwikkelen, begin dan te ontwikkelen. Zodra je in ontwikkeling stopte, volgt ze je meteen! Wil haar stoppen met roken — Gooi eerste sam. Wil haar om een ​​aantal manieren te leren, eerst te leren. Vrouw volgt altijd een man en het hangt allemaal af van wat voor duur je kiest.

Onbekend

Als een man de Raad van zijn vrouw niet vraagt, verliest hij haar steun. In alle mannelijke gevallen is het niet nodig om een ​​vrouw te betrekken, maar erover te praten, geïnteresseerd in haar mening — belangrijk! En voor haar eerst.

In de natuur kiest een vrouw een man, en niet het tegenovergestelde

Ze koos je, vertrouwde je, legde haar leven op je, geeft je volledig, tolereert je, vergeeft je voor je zonden, houdt van je, zorgt voor jou en probeert voor jou. Vergeet het — Misdaad en de grootste fout in relaties.

Comments Off on 10 botte fouten mannen duwen van een vrouw in de handen van andere mensen